dimecres, 19 de febrer del 2014

Adicció als videojocs


En aquesta noticia es conta l'adicció als videojocs que molts jóvens pateixen, i en aquest cas es tracta d'adolescents xinesos.

Principalment, una de les coses que més ens ha cridat l'atenció han sigut les coses que fan els jóvens per tal de no deixar de jugar com, per exemple, un d'ells es va ficar un bolquer per a no tenir que anar al bany i deixar de jugar; o un altre que es va passar 3 dies seguits sense deixar de jugar.

Per altra part, les mesures que prenen els pares per a que els seus fills deixen de estar "enganxats" als videojocs és internar-los a centres especialitzats en fer que els jóvens sapien controlar aquesta adicció o directament no jugar més.

Aquestes situacions són difícils de controlar i d'evitar, però la millor forma de fer-ho és que els pares estiguen més pendents de quant de temps juguen els fills...

Altres alternatives serien llevar-li al fills tot aparell electrònic o videoconsola amb que es puguen distraure o que puguen fer que "s'enganxen"; o també utilitzar un inhibidor per a que no es puguen apropar als aparells electrònics.